MinerGate 6.9 – софтуер за копаене на Биткойн

20
10914

MinerGate е софтуер за „копаене“ на Биткойни или други криптовалути сред които Monero, Bytecoin, Dashcoin, Aeon coin, Ethereum, Litecoin и други.

С MinerGate можете да избирате между няколко валути, както и с какво да „копаете“ – с CPU (процесора), GPU (графичния процесор) или и с двете. Програмата може да се инсталира на неопределен брой компютри, което увеличава добива. Може да се качи и на безплатен сървър на Amazon, което ще генерира допълнителен доход.

Можете дори с най-обикновен компютър да „изкопаете“ прилично количество от произволна криптовалута, която после да обмените за биткойни или долари.

Ето как с няколко лесни стъпки можете да започнете да копаете биткойни или други криптовалути:

  1. Регистрирайте се в сайта от линка: https://minergate.com
  2. Изтеглете софтуера и го инсталирайте: https://minergate.com/downloads/gui (има версии за Windows, Mac, Ubuntu и Fedora). Като инсталирате програмата влизате със същите потребител и парола, както в сайта, и избирате какво да се копае, или оставяте самият софтуер да прецени кое е най-изгодно в момента.
  3. Изкопаните монети ги изпращате във вашия електронен портфейл или в някоя борсата на която ги продавате или обменяте за други криптовалути. Например за борса посредник можете да използвате https://bittrex.com.

Монетите се съхраняват локално в програмата. Ако я деинсталирате преди да сте ги изкарали от нея, като ги изпратите във ваш портфейл или в някоя борса ги губите!

След като пуснете програмата тя ще ви предложи „Start smart mining“ – това е опцията чрез която програмата сама избира коя валута да копае според това коя е най-рентабилна в момента. Може да пропуснете тази възможност или да я изключите.

Ако искате ръчно да изберете кои валути да „копаете“ от менюто изберете „Miner“ и срещу съответната валута натиснете на „Start Mining“ и изберете с процесор или с видеокарта ще „копаете“ (ако видеокартата ви не се поддържа, то в съответният раздел (GPU MINING) ще видите “Not available”). След това изберете с колко ядра (процесорни или на видео картата) ще копаете. Ако например процесорът ви е 4-ядрен, може да изберете само две ядра за не натоварвате напълно компютъра си и да може да работите на него. Когато не сте пред него спокойно можете да задавате максималните ядра.

От раздел „WALLET“ виждате „изкопаното“ от вас, и можете да го изтеглите – към вашия портфейл, към някоя борса или където поискате. Изтеглянето става с помощта на бутона „Withdraw“, а в появилият се прозорец просто трябва да въведете адреса на електронния си портфейл или друг получател. Може да регистрирате ваш портфейл на адрес: https://bytecoin.money или където пожелаете другаде.

Официална страница
Изтегли: MinerGate 6.9 за Windows 64-bit (11.2 MB)
Изтегли: MinerGate 5.19 за Windows 32-bit (10.6 MB)
Изтегли: MinerGate за други OS (10.6 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

20 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари